Συνεντευξεις

"H Κυβέρνηση κάνει πάρτυ με τα λεφτά που μαζέψαμε!" (ηχητ.)

Ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, στον arcadia 938.

Με αφορμή την εκδήλωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τρίπολη, την Πέμπτη 21η Νοεμβρίου 2019 στο Εργατικό Κέντρο, ο κ. Παπαζαχαρίας μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" τόσο για την προσπάθεια διεύρυνσης που πραγματοποιείται στον χώρο της Ελληνικής Κεντροαριστεράς, όσο και για τα πρώτα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαζαχαρίας υποστήριξε πως η σημερινή Κυβέρνηση μετέρχεται πρακτικές "προπαγάνδας" όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να ελέγχει τα ΜΜΕ κι, επίσης, έχει ήδη καταργήσει μια σειρά από εργασιακά δικαιώματα τα οποία είχε προασπίσει η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία υποστήριξε πως η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει "πάρτυ" με το δημοσιονομικό πλεόνασμα που βρήκε έτοιμο, αλλά σύντομα η πραγματικότητα θα στραφεί εναντίον της.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παπαζαχαρία..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.