Συνεντευξεις

Κιμούλης: Πρέπει να επιστρέψουμε στο "μαζί" (ηχητικό)

Για την κωμωδία "Το παγκάκι" που θα παρακολουθήσουμε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης -και όχι μόνο- μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης.

"Στην εποχή μας έχουν απομονωθεί οι άνθρωποι -σε αυτό έχει βοηθήσει και η τεχνολογία. Πρέπει όμως να επιστρέψουμε στο "μαζί".

Στο "Παγκάκι" ο Γκέρμαν αυτό ακριβώς πραγματεύεται: το αν μπορούν στην εποχή μας δύο άνθρωποι να είναι μαζί" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την παρουσίαση στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης της παράστασης -στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι σκηνοθέτης- "Το παγκάκι".

Ο κ. Κιμούλης μίλησε για την αυτοενοχοποίηση του λαού και της μονάδας σε σχέση με την πολιτική κατάπτωση, στην απαξίωση της οποίας έχουν οδηγήσει αρκετοί φορείς, μεταξύ των οποίων και κάποια ΜΜΕ.

"Η τέχνη υπενθυμίζει! Αν ο άνθρωπος θυμηθεί, μπορεί μετά να αφυπνιστεί!" τονίζει ο κ. Κιμούλης αναφορικά με τον ρόλο της τέχνης και του θεάτρου στη ζωή μας και τις εξελίξεις.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.