Συνεντευξεις

Κοκτέιλ με αρκαδικό χαρακτήρα!

Ο δημιουργός του ακούει στο όνομα Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Αρκάς στην καταγωγή και στην καρδιά!

Ο Γιάννης, με ρίζες από την Τρίπολη, προσπαθεί μέσα από τη δουλειά του να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα δημιουργώντας ξεχωριστά κοκτέιλ, με τη δική του ταυτότητα ώστε να μπορούν να σταθούν επάξια παντού!

Το "et in Arcadia ego", που σημαίνει "είμαι και εγώ από την Αρκαδία", είναι ένα παράδειγμα της δουλειάς του, ένα digestivo τύπου negroni που αποτελείται από τοπικό τσίπουρο αρωματισμένο με τσάι του βουνού, ελληνικό βερμούτ αρωματισμένο με βύσσινο, καρύδι Τριπόλεως και τέλος ένα bitter ελληνικό απόσταγμα με κέδρο και τοπικά μπαχαρικά!

Σε συνεργασία, λοιπόν με το villa incognito υλοποιείσαι αυτό εμφιαλωμένο κοκτέιλ δίνοντας του το έναυσμα να συνεχίσει για περισσότερα. 

Με όρεξη για τη δουλειά του και πάντα με γνώμονα την Αρκαδία έχει στόχο να αποδείξει ότι ο τόπος του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος.

 

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.