Συνεντευξεις

"Ενωμένοι για ακόμα μία φορά στις εκλογές μας!" (ηχητικό)

Για τις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας και τις προκλήσεις, που καλείται να αντιμετωπίσει, μίλησε στον "Αρκαδία 938" η μέχρι πρότινος πρόεδρος και προς ώρας μέλος του συλλόγου, Βασιλική Φράγκου.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, του οποίου πρόεδρος ήταν η κυρία Βασιλική Φράγκου.

"Από τους 9 υποψηφίους, οι 8 πανεκλεγήκαμε. Σε ένα ψηφοδέλτιο, που είναι ίδιο τα τελευταία χρόνια. "Κατεβήκαμε" ενωμένοι για ακόμη μία φορά στις εκλογές μας, ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό ανταγωνισμό, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος στον χώρο μας! [...] Τις επόμενες μέρες θα συσταθεί ο σύλλογός μας και θα τοποθετηθούμε στις θέσεις μας!" δήλωσε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην 'Ωρα" η κυρία Φράγκου.

Ποιοι είναι οι στόχοι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας; Τι είναι αυτό, που κρατά όλα τα μέλη του ενωμένα; Ποιες είναι οι προκλήσεις, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φαρμακοποιοί στην Ελλάδα του 2019; Γιατί έχουν προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια; Γιατί ο "φαρμακοποιός" είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απάντησε η κυρία Βασιλική Φράγκου!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη... 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.