Συνεντευξεις

"Ξεκληρίστηκε μια οικογένεια με τον χειρότερο τρόπο" (HXHTIKO)

Για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή Όλα Τώρα με την Τόνια Μεγρέμη η δημοσιογράφος του Megalopoli Fm Γεωργία Δημητρακοπούλου.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Την Κυριακή γύρω στις 6 το πρωί μια οικογένεια ξεκληρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο".

 

"Ο συζυγοκτόνος ήταν κάτοικος Μεγαλόπολης και είχε καταγωγή από τη Μεσσηνία".

 

"Νωρίς το πρωί το ζευγάρι είχε ακόμα έναν έντονο καυγά. Η σύζυγος και θύμα βγήκε στο μπαλκόνι και ζητούσε βοήθεια. Την αντιλήφθηκαν οι ιδιοκτήτες ενός ψιλικατζίδικου που μόλις είχαν ανοίξει το μαγαζί τους, αλλά δεν μπόρεσαν να την βοηθήσουν, γιατί όλα εκτυλίχθηκαν πολύ γρήγορα".

 

"Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο δράστης αφού κλείδωσε την πόρτα του δωματίου, στο οποίο βρισκόταν η 23χρονη κόρη του, κατευθύνθηκε στην κουζίνα, όπου και πυροβόλησε με καραμπίνα την σύζυγο του στο στήθος. Η άτυχη γυναίκα πέθανε ακαριαία και στην συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές. Ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος. Άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα, όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας".

 

"Τραγικές φιγούρες σε αυτή την ιστορία είναι τα δυο παιδιά της οικογένειας".

 

"Τα περιστατικά που ακούμε σε καθημερινή πλέον βάση με πυροβολισμούς και όχι μόνο μας κάνουν να αναλογιζόμαστε την απόγνωση και την απελπισία στην οποία οδηγούνται μερικοί άνθρωποι. Έχουν αυξηθεί δραματικά τα βίαια περιστατικά και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους".

 

Aναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί... 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.