Συνεντευξεις

"Υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά στον καταναλωτή!" (ηχητικό)

Για τον τζίρο των γιορτών, τις χειμερινές εκπτώσεις και το άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας.

"Συγκριτικά με πέρυσι ο τζίρος των καταστημάτων της Τρίπολης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, αν όχι λίγο πιο κάτω" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας.

Ο κ. Ζούζουλας επεσήμανε την αναγκαιότητα μείωσης της "απόστασης" μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται τα τελευταία χρόνια με την εφαρμογή περισσότερων εκπτωτικών περιόδων και ειδικών προσφορών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

"Βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα τάξη πραγμάτων (οικονομικά) κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να κινηθούμε αναλόγως. Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά στον καταναλωτή" τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, ο οποίος σημείωσε, ότι οι μεν έμποροι προχωρούν σε πολύ συμφέρουσες προσφορές - εκπτώσεις, οι δε καταναλωτές κάνουν πλέον πολύ προσεκτική έρευνα αγοράς .

Αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο κ. Ζούζουλας διευκρίνισε ότι τα καταστήματα της Τρίπολης θα ανοίξουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι προαιρετικά, καθώς πρόκειται για απόφαση της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.