Συνεντευξεις

Η πρώτη συνέντευξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας! (video)

Στον Ράδιο Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "3City στις 3", παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Τρίπολης Ευάγγελος Χαμπηλομάτης είναι από σήμερα ο νέος επικεφαλής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

Στην εκπομπή "3City στις 3", ο κ. Χαμπηλομάτης μίλησε για τους στόχους του, το ερχόμενο διάστημα και τον τρόπο που θέλει να κινηθεί, ώστε να βοηθήσει τη νεολαία του Νομού Αρκαδίας. 

Η τουριστική ανάπτυξη ένας από τους στόχους που έθεσε ως προτεραιότητα, αφού όπως είπε και ο ίδιος σε αυτό το κομμάτι η Τρίπολη είναι αρκετά πίσω.

"Η ΟΝΝΕΔ είναι για όλους. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις σας και να βοηθήσουμε", τόνισε ο ίδιος.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Βαγγέλη Χαμπηλομάτη... 

Ασχολήθηκε το 2014 με την παράταξη της σχολής του -στο τμήμα των Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου- ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης αναλαμβάνοντας, επί σειρά ετών, ρόλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έπειτα από 2 χρόνια ενεργής πορείας εξελέγει στην Γραμματεία Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης, αναλαμβάνοντας χρέη Γραμματέα Πόλης. Τώρα πλέον ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, έχει στόχους και όραμα για το καλύτερο μέλλον των νέων... Από εμάς πολλά συγχαρητήρια!

 

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.