Συνεντευξεις

"Θέατρο υπάρχει, όπου υπάρχουν θεατές" (video)

Η Θεατρική Ομάδα "Experimento" και οι... Νίκος Αλέφαντος και Γιώργος Γεωργίου στον Arcadia 938!

H ιστορία του θρυλικού πιανίστα "1900" θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, 9 το βράδυ, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της Τρίπολης.

Με αφορμή, λοιπόν,  την παράσταση "Lemon", προσκεκλημένοι της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, ήταν οι δυο ηθοποιοί, Μελαχρινός Βελέντζας και Γιώργος Δρίβας, που "σηκώνουν" ολόκληρο το βάρος ενός θεατρικού "πειράματος" που βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα.

Μάλιστα, στην εκπομπή έκαναν τηλεφωνική "παρέμβαση" οι κ. Νίκος Αλέφαντος και Γιώργος Γεωργίου (Τάσος Κορκός), οι οποίοι δήλωσαν "φανατικοί θαυμαστές" της παράστασης!

Να σημειώσουμε πως η ιστορία έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο από τον Τζουζέπε Τορνατόρε το 1998 ( "Ο θρύλος του 1900") με πρωταγωνιστή τον Τιμ Ροθ. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η ταινία κυκλοφόρησε στην Κίνα μόλις το 2019, πραγματοποιώντας τεράστια επιτυχία!

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.