Συνεντευξεις

Το 13ο Λαγκαδινό Καρναβάλι στον "938" (ηχητικό)

Για το 13ο Λαγκαδινό Καρναβάλι, που αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Σταύρος Τερζής.

Ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά το Λαγκαδινό Καρναβάλι. Ένα καρναβάλι αλλιώτικο από τα άλλα! Ένα καρναβάλι με έντονο αρχαϊκό στοιχείο, με διονυσιακό ξεφάντωμα και παγανιστικά χαρακτηριστικά! Ένα καρναβάλι με πρωταγωνιστή τον θεό Πάνα και τον τράγο!

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Σταύρος Τερζής, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του "Αρκαδία 938" από την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" και παρουσίασε στους ακροατές του σταθμού τα χαρακτηριστικά του Λαγκαδινού Καρναβαλιού, το πρόγραμμα των τετραήμερων καρναβαλικών εκδηλώσεων και μίλησε για την ευθύνη των μελών του Συλλόγου για τη διοργάνωση και την εύρυθμη διεξαγωγή του καρναβαλιού.

"Κάθε χρόνο είναι μεγαλύτερη η απήχηση του κόσμου κι αυτό μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για το τι θα του παρουσιάσουμε!  Στόχος μας είναι να γνωρίσει τους αρκαδικούς μύθους και να συμμετάσχει σε ένα καρναβάλι, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί. Επιδιώκουμε να φιλοξενηθεί ο κόσμος, που θα μας επισκεφθεί, και να περάσει όμορφα διασκεδάζοντας και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα!" τονίζει ο Σταύρος Τερζής.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων παρουσίασε το πρόγραμμα των τετραήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν στα Λαγκάδια, έδωσε πληροφορίες στους ακροατές για τους χώρους φιλοξενίας τους στο κρεμαστό χωριό της Γορτυνίας και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους τους επιχειρηματίες-αλλά και απλούς κατοίκους του χωριού- για τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Αρκαδίας! Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να ευοδωθεί μεγαλύτερη συνεργασία και με τις γύρω από τα Λαγκάδια περιοχές -όχι μόνο κατά την καρναβαλική περίοδο- για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη και δείτε βίντεο από το 12ο Λαγκαδινό Καρναβάλι...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.