Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Ένσημα, μισθοί, επιδόματα, παρατάσεις (ηχητικό)

Για τις αλλαγές, που προκύπτουν ή παραμένουν στην παρούσα περίοδο πανδημίας κορωνοϊού, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο φοροτεχνικός, Δημήτρης Ζάβος.

Μπορεί να είμαστε οι περισσότεροι προληπτικά σε κατ' οίκον περιορισμό, όμως τα έξοδα δεν έχουν περιοριστεί, καθώς οι φορολογικές και ασφαλιστικές μας υποχρεώσεις "τρέχουν" σε κάποιες περιπτώσεις.

"Από τις 15 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου ο εργαζόμενος θα πάρει το επίδομα (όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα της Πέμπτης 19/03/2020). Ασφαλιστικές εισφορές, ένσημα και συντάξιμες ασφαλιστικές εισφορές θα καταβληθούν απ' το κράτος" εξηγεί μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο φοροτεχνικός, Δημήτρης Ζάβος.

Τι περιθώρια δόθηκαν για τις φορολογικές μας υποχρεώσεις; Τι συμβαίνει με τη ρύθμιση των δόσεων; Τι θα κάνουμε με τον ΕΦΚΑ; Τα 800 ευρώ θα τα πάρουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης; Πώς θα επιδοτηθούν οι ωρομίσθιοι και ποια η τύχη, όσων είναι "αδήλωτοι";

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κ. Ζάβος...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.