Συνεντευξεις

"Βοήθεια στο σπίτι" και τα περίεργα αιτήματα των δημοτών (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και υπεύθυνος του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" Παναγιώτης Χλέπας, αναλυτικά μίλησε για τις παροχές του προγράμματος στον Ράδιο Αρκαδία 93.8.

Το πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης "Βοήθεια στο σπίτι" σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου, με τους υπεύθυνους υπαλλήλους να δείχνουν προθυμία και αυταπάρνηση θαυμαστή, είναι στη διάθεση και στο πλευρό οποιουδήποτε δημότη που δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί ή έχει ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης, ακόμη και ανθρώπινης (ψυχολογικής) στήριξης.

Όσοι οι δημότες Τρίπολης που δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, αλλά και οι άποροι και οι οικονομικά αδύναμοι, μπορούν να καλέσουν από τις 08:00 έως τις 21:00 στα τηλέφωνα 2710-235925 , 2713-600418 , 2710-224423 και να λάβουν υποστήριξη από τους εργαζομένους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι". Οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα είναι περίπου 350 πολίτες.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος και Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Παναγιώτης Χλέπας, αναλυτικά μίλησε για τις παροχές του δήμου στους πολίτες και τους 25 εργαζόμενους που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μέχρι αυτή τη ώρα έχουν δεχθεί περίπου 150 αιτήματα δημοτών, που δυσκολεύονται να μετακινηθούν και είναι συνήθως άτομα τρίτης ηλικίας.

Ο κ. Χλέπας αναφέρθηκε όμως και στα περίεργα αιτήματα που είχαν κάποιοι δημότες, οι οποίοι μπορεί να ζητούσαν γλυκά ακόμα και να πάνε οι υπάλληλοι του δήμου πρόσφορο στην εκκλησία.

Ακόμα ευχαρίστησε την εθελοντική βοήθεια των προσκόπων που αιτήθηκαν να συνεισφέρουν σε ό,τι χρειαστεί ο δήμος και να υποστηρίξουν το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.