Συνεντευξεις

Πρόεδρος Κομμωτών Αρκαδίας: Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει (ηχητικό)

Η Πρόεδρος Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Αρκαδίας Γωγώ Σανή, μίλησε στον Αρκαδία 93,8 για το άνοιγμα των καταστημάτων και την πρώτη ημέρα λειτουργίας.

Με νέες συνθήκες και προϋποθέσεις άνοιξαν τα κομμωτήρια στην Τρίπολη, αλλά και την υπόλοιπη Αρκαδία, τα οποία υποδέχονται ξανά τους πελάτες τους μαζί με τα κέντρα αισθητικής, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης άρσης των μέτρων. 

Η Πρόεδρος Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών Αρκαδίας Γωγώ Σανή, αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό πλήγμα που προκλήθηκε με το κλείσιμο των καταστημάτων για περίπου 2 μήνες, καθώς και στις αλλαγές που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού.

"Η λίστα αναμονής των πελατών έχει ξεπεράσει κάθε φορά", τόνισε η κ. Σανή. Οι Τριπολίτες ζητούν απελπισμένα ένα ραντεβού, ακόμα και την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Κομμώτριες, κουρείς και ιδιοκτήτες κομμωτηρίων έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τους χώρους τους, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται.

Ακόμα έχουν κάνει τις απαραίτητες απολυμάνσεις για να υποδεχθούν τους πελάτες τους. 

Ακούστε όσα είπε η κ. Σανή...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.