Συνεντευξεις

Τρουπής: "Θα δυσκολευτούν πολλές επιχειρήσεις να ανοίξουν" (ηχητικό)

Με κανόνες και μέτρα κάνει πρεμιέρα το λιανικό εμπόριο και στην Τρίπολη, αφού ανοίγουν καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Σπυροπούλου, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τηλεδιάσκεψη με Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδος και με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα, μια πρωτοβουλία του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Ουσιαστικά στην τηλεδιάσκεψη ο ίδιος επικεντρώθηκε σε τρεις θεματικές ενότητες, στο φυσικό αέριο, στην εστίαση - πρωτογενή τομέα και στον αγροτικό τομέα. Όπως είπε και ο κ. Τρουπής αυτά είναι τα σημαντικά θέματα που πρέπει να επενδύσει η κυβέρνηση και να μην “μείνουν πίσω”, μάλιστα μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα του φυσικού αερίου, “θα πιέζουμε τις καταστάσεις μέχρι να δούμε να υλοποιείται το έργο, που θα δώσει πνοή στην Πελοπόννησο”, διευκρίνισε ο ίδιος.

Μάλιστα ο κ. Τρουπής δεν παρέλειψε να μιλήσει για την την τρίτη φάση των μέτρων και την άρση των περιορισμών στην εστίαση, αφού ανοίγουν εστιατόρια και καταστήματα που παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Θα δυσκολευτούν πολλές επιχειρήσεις να ανοίξουν, θα αργήσουμε να μπούμε σε κανονικότητα υπάρχουν επιχειρήσεις με προβλήματα. Ο κόσμος από την άλλη πλευρά πώς θα κινηθεί, θα βγει; αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα". Και κλείνοντας είπε ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας πως “είμαι μπερδεμένος ως πολίτης με όλη αυτή την κατάσταση”.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.