Συνεντευξεις

"Με το βινύλιο η μουσική εισχωρεί στο σώμα μας!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην ώρα" φιλοξενήθηκε ο κ. Κωτσιόπουλος Σταύρος, ιδιοκτήτης του δισκοπωλείου Music Center, όπου και μίλησε για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day) και τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

 

 

Στις 16 Απριλίου 2016 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων, που αφορά στην παραμονή και επαναφορά του βινυλίου στη μουσική βιομηχανία. Ο "Αρκαδία 93.8" και το arcadiasports.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας για 3η συνεχή χρονιά. Το Music Center, εδώ και 34 χρόνια, σε πείσμα των χαλεπών οικονομικά καιρών και την ψηφιοποίηση, επιμένει στην κλασσική μορφή ήχου: το βινύλιο!

 

Τι είναι αυτό όμως, που κάνει τόσο ιδιαίτερο το βινύλιο; Πώς καταφέρνει, να κερδίζει έδαφος στη μουσική αγορά σε σχέση με το cd; Σε ποιες κινήσεις προβαίνουν πλέον οι καλλιτέχνες σε Ελλάδα αλλά και στη διεθνή μουσική βιομηχανία; Τι κινήσεις κάνει η παγκόσμια μουσική βιομηχανία για να τιμήσει αυτή την ημέρα; Πόσο δύσκολο είναι για ένα τέτοιο κατάστημα, να "στέκεται όρθιο" μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης, η οποία για τα δισκοπωλεία είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια; Ποιες εκπλήξεις περιμένουν τους φιλόμουσους δημότες της Τρίπολης στο κατάστημα Music Center; Ποιοι DJs της πόλης μας, θα συμμετάσχουν στο 5ωρο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Music Center από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.;

 

Ακούστε, όσα μας είπε ο κ. Κωτσιόπουλος Σταύρος...

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.