Συνεντευξεις

Tατούλης: Ο κ. Νίκας είναι ένα "φερέφωνο" της Κυβέρνησης (βίντεο)

Συνέντευξη του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον arcadia 938, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

"Λάβρος" κατά της σημερινής Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου αλλά και κατά τη Κυβέρνησης εμφανίστηκε ο κ. Πέτρος Τατούλης, ως προσκεκλημένος της εκπομπής του arcadia 93.8 "Έι εσείς οι απέξω".

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε μεν σε θέματα της τοπικής επικαιρότητας, αλλά δεν παρέλειψε ν' ασκήσει δριμεία κριτική και σε μια σειρά από κυβερνητικά στελέχη, όπως στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη.

Ειδικότερα, ο κ. Τατούλης, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα εξής:

Ως "αστειότητες" χαρακτήρισε το "Υπόμνημα" προτάσεων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου- που υπέβαλε ο κ. Νίκας στον κ. Μητσοτάκη την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020-, ενώ επανέλαβε πως ο κ. Νίκας είναι "ακατάλληλος για να υπηρετήσει έναν θεσμό που ο ίδιος δεν πιστεύει!". Επιπρόσθετα, κατηγόρησε το νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πως διαχειρίζεται αποκλειστικά επικοινωνιακά τη διοίκηση της Πελοποννήσου και αποτελεί απλά έναν "βραχίονα" της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Τα "πυρά" του κ. Τατούλη δέχθηκε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βορίδης- ο οποίος είχε βρεθεί στη Βυτίνα πριν από λίγες ημέρες-, καθώς, σύμφωνα με τον πρώην Περιφερειάρχη αλλά και πρώην Υπουργό της Ν.Δ., δεν υπάρχει καμία πολιτική για την στήριξη του ευρισκόμενου σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση πρωτογενούς τομέα. Μάλιστα, ο κ. Τατούλης εστίασε στην έλλειψη μέτρων για την ενίσχυση των αμπελουργών και των ελαιοπαραγωγών. 

"Ειδική" αναφορά έκανε, επίσης, ο κ. Τατούλης στον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο αλλά και σ' αυτό της διαχείρισης της πανδημίας που "ταλαιπωρεί" τη χώρα, όπως και ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

Δείτε εδώ τι είπε ο κ. Τατούλης στο Γιώργο Ηλιόπουλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και την Κυβερνητική πολιτική.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.