Συνεντευξεις

Σμυρνιώτης: O Δήμος καθυστερεί σε πολλά! (βίντεο)

"Kαθυστέρηση" σε μια σειρά από δράσεις διαπιστώνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Ηλιόπουλο, για λογαριασμό της εκπομπής του arcadia 93.8 "Έι εσείς οι απέξω", ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει ο Δήμος να κινηθεί "ταχύτερα", ειδικά σε θέματα έργων που αφορούν τις υποδομές της πόλης.

Ειδικότερα, ανέφερε πως τόσο όσον αφορά έργα στον αστικό χώρο- όπως η οδός Δαρειώτου- αλλά και θέματα που άπτονται του σχεδιασμού για τους εορτασμούς των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 2021, υφίστανται "καθυστερήσεις" που δεν δικαιολογούνται. "Δεν μπορεί να είναι σκαμμένο το κέντρο της πόλης τρεις μήνες!", ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Σμυρνιώτη.

Για την υγειονομική κρίση, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε πως ο ίδιος και η παράταξή του ήταν αρωγοί της Δημοτικής Αρχής, ως προς την ομόφωνη και έγκαιρη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων. Ωστόσο, είπε πως κάποιοι "εκμεταλλεύτηκαν" την κατάσταση, είτε στο ζήτημα των "λαϊκών αγορών" είτε με απευθείας αναθέσεις που αποφασίστηκαν εν μέσω πανδημίας. Πάντως, χαρακτήρισε την σχετική συζήτηση ως κάτι που θα πρέπει να γίνει μελλοντικά.

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" αναφέρθηκε και στις πλατείες της πόλης, ειδικά σ' αυτήν της Πετρινού που έχει δώσει άλλον "αέρα" στο κέντρο, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως πρέπει να υλοποιηθεί η ανάπλαση της Πλατείας του Αγίου Βασιλείου, προκειμένου να δοθεί λύση και στην "τριτοκοσμική εικόνα" που παρουσιάζει η κεντρική πλατεία της πόλης λόγω του άναρχου παρκαρίσματος.

Δείτε εδώ, σε λίγο, τι δήλωσε για τα παραπάνω θέματα ο κ. Σμυρνιώτης.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.