Συνεντευξεις

Πετρόπουλος: Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο πανηγύρι στην Αρκαδία (video)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πετρόπουλος στην Ευαγγελίνα Βόσνου, μέσα από τη συχνότητα του Αρκαδία 93.8, με αφορμή το αποψινό πανηγύρι στο Γκορτσούλι Αρκαδίας.

Το πρώτο πανηγύρι στην Αρκαδία, μετά την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, είναι γεγονός.

Ο Νίκος Πετρόπουλος μίλησε για τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί ώστε να διεξαχθεί το πανηγύρι με επιτυχία αλλά και ασφάλεια.

Ο Νίκος ήταν ένα παιδί που μισούσε σε μικρή ηλικία το κλαρινό, αλλά τελικά κατέληξε να είναι η μεγαλύτερη του αγάπη.

Με καταγωγή απ την Καμενίτσα Αρκαδίας, ο Νίκος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής όπως: την Φυλλώ Πυργάκη, τον Γιάννη Μπέκιο, τον Γιάννη Καψάλη, τον Γιάννη Κατσίγιαννη, την Χαρά Βέρρα και πολλούς άλλους.

Ο Νίκος Πετρόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δουλειές που έχασαν οι μουσικοί λόγω του κορωνοϊού, αλλά και στο επίδομα που δεν πήρε σχεδόν κανείς.

Απόψε, παρόλα αυτά, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο πανηγύρι στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στο Γκορτσούλι, με τους: Γιάννη Κατσίγιαννη, Τάκη Μπαλάση, Γιάννη Νταβέλη, Γωγώ Μουστόγιαννη και στο κλαρίνο τον Άρη Μουγκοπέτρο και τον Νίκο Πετρόπουλο. 

Να είστε όλοι εκεί!

Νίκο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις!

Δείτε ολόκληρο τη συνέντευξη:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.