Συνεντευξεις

Κούλης στον 93,8: Χωρίς εκδηλώσεις η Γορτυνία - Κλειστά τα λουτρά Ηραίας

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, μίλησε στον Ράδιο Αρκαδία 93.8, για θέματα επικαιρότητας.

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, μίλησε στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου, μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Αρκαδία 93,8.

Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν το νέο ΕΠΑΛ Γορτυνίας, το αθλητικό κέντρο Βυτίνας, τα έργα υποδομών και βελτίωσης και η εικόνα του δήμου αυτό το καλοκαίρι.

Τα νέα έργα στη Γορτυνία

  • Ιδρύθηκε νέο πυροσβεστικό κλιμάκιο στην Καρκαλού και το στελεχώνουν 12 άτομα προσωπικό.
  • Συστάθηκε το νέο ΕΠΑΛ με έδρα τη Στεμνίτσα, με αρκετά τμήματα 
  • Το αθλητικό κέντρο στη Βυτίνα
  • Βελτίωση και διαμόρφωση του γηπέδου Δημητσάνας 

Τουρισμός 

Ο Δήμαρχος, τόνισε πως δυστυχώς ο τουρισμός είναι ανύπαρκτος αυτή την περίοδο, κάτι που έχει επηρεάσει έντονα την περιοχή.

"Η εστίαση υποφέρει", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Ορισμένοι άνοιξαν τα καταστήματά τους και τα ξενοδοχεία τους όμως υπολειτουργούν.

Πολιτιστικό καλοκαίρι

Φέτος ο Δήμος Γορτυνίας επέλεξε να μην πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι, με μοναδικό λόγο την ασφάλεια των πολιτών. 

"Μπορεί να γίνουν εκδηλώσεις θρησκευτικού, εθνικού χαρακτήρα", δήλωσε ο κ. Κούλης.

Κλειστά όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας, θα μείνουν και τα λουτρά της Ηραίας και αυτό το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γορτυνίας.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη....

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.