Συνεντευξεις

"Δε μερίμνησε σωστά η κυβέρνηση για τις επιχειρήσεις" (ηχητικό)

Για τις θερινές εκπτώσεις, τη "λευκή νύχτα" στην Τρίπολη και την ελλιπή μέριμνα της κυβέρνησης μετά το lockdown για τις επιχειρήσεις μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς.

"Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Ελπίζουμε να κινηθεί η αγορά παρά τα οικονομικά προβλήματα, που προέκυψαν μετά το lockdown" δηλώνει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, Παναγιώτης Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε σε όλα, όσα θα πρέπει να προσέξουν κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων οι καταναλωτές αλλά και οι έμποροι. Σχολίασε και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον εμπορικό κόσμο μετά το lockdown, που για περισσότερους από δύο μήνες -και μάλιστα νευραλγικούς για την αγορά- παρέμεινε ανενεργός!

Αναφορικά με τη "λευκή νύχτα", ο κ. Μαντάς μας ενημέρωσε, πως μετά από σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης ελήφθη η απόφαση να μην προταθεί "λευκή νύχτα" για φέτος, καθώς η διαμόρφωση των συνθηκών λόγω πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια για διεξαγωγή εκδηλώσεων και συνωστισμού του κόσμου... Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα αποδυναμώνονταν κι άλλο οικονομικά...

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.