Συνεντευξεις

Τρίπολη: Η Θεατρική Ομάδα "ξορκίζει" τον ιό μέσω γέλιου! (ηχητ.)

Συνέντευξη στον arcadia 93.8 της Αντωνίας Μπαντούνα, Προέδρου της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.

Με αφορμή τις τρεις παραστάσεις που θα πραγματοποιήσει η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου στις 3,4 και 5 Αυγούστου 2020, η εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" φιλοξένησε την Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, κ. Αντωνία Μπαντούνα.

Oι ειδικές συνθήκες του φετινού καλοκαιριού, ελέω πανδημίας, η δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τα πολιτιστικά σωματεία αλλά και η συγκεκριμένη παραγωγή του θεατρικού έργου "Ποιος σκότωσε τον William?" της συγγραφέως Λίλιαν Δημητρακοπούλου ήταν τα θέματα που έθιξε η Πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας.

Να θυμίσουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων της παράστασης συνεχίζεται από το κατάστημα "Celebrities", που βρίσκεται επί της οδού Μητροπολίτη Δανιήλ 3, στην Τρίπολη. Κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 6976023517.

Ακούστε εδώ τι είπε η Πρόεδρος του πολιτιστικού σωματείου στον Γιώργο Ηλιόπουλο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.