Συνεντευξεις

"Απολύτως ασφαλής και απαραίτητη η μάσκα για τα παιδιά μας!" (ηχητικό)

Για τους φόβους και τις ανησυχίες των γονέων σχετικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία από τα παιδιά μίλησε στον "Αρκαδία 938" η παιδίατρος Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου.

"Είναι δικαιολογημένη η ανησυχία των γονέων σχετικά με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας από τα παιδιά μας στα σχολεία. Όμως, μετά από έρευνα, την οποία έκανα σε παγκόσμιο επίπεδο, βλέπω ότι η χρήση της μάσκας όχι μόνο δεν είναι επικίνδυνη αλλά είναι και απαραίτητη!" είπε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η παιδίατρος Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου.

"Υπάρχει πολλή παραφιλολογία γύρω από το θέμα του κορωνοϊού και της χρήσης μάσκας. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να ενημερωνόμαστε μόνο από έγκυρα sites!" τονίζει η κυρία Κορώνη, ενώ επισημαίνει την ύπαρξη και την εγκυρότητα παγκοσμίων υγειονομικών επιτροπών και οργανισμών!

Ποια μάσκα είναι η καταλληλότερη για τα παιδιά μας; Γιατί πρέπει να αποφύγουμε τη χειρουργική μιας χρήσης; Πώς προετοιμάζουμε τα παιδιά μας για την καινούρια σχολική καθημερινότητα;

Ακούστε  όλη τη συνέντευξη:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.