Συνεντευξεις

"Θέλω να εξερευνήσω τον εαυτό μου!" (ηχητικό)

Για τη Συναισθηματική Διαλεκτική και τα οφέλη της στη σχέση μας με τον εαυτό μας -και όχι μόνο- μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Στέλιος Καλαθάς.

"Πρόκειται για μία διαδρομή αυτογνωσίας, η οποία μας βοηθά να γνωρίσουμε ουσιαστικά την ψυχή μας, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, να τα εκφράσουμε και να πετάξουμε τα "συναισθηματικά κοστούμια", που μας φορούν με το που γεννιόμαστε!" εξηγεί μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Στέλιος Καλαθάς.

 

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός διευκρίνισε, ότι το 17 ετών πλέον δημιούργημά του "δεν είναι δραματική σχολή, αλλά μία μέθοδος η οποία μέσω της τέχνης του θεάτρου λυτρώνει από εσωτερικούς προβληματισμούς και αδιέξοδα"...

 

 

Ποια η σχέση του θεάτρου με τα ψυχικά μας θέματα και γιατί κάνει σε αυτή αναγωγή ο αγαπημένος ηθοποιός; Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται ή -πιο συγκεκριμένα- από ποιες ηλικιακές ομάδες υπάρχει συμμετοχή; Τι ρόλο παίζει στη ζωή μας η Συναισθηματική Διαλεκτική κυρίως την τελευταία δεκαετία της οικονομικής κρίσης και ακόμα περισσότερο το τελευταίο εξάμηνο με την παρουσία του κορωνοϊού στη ζωή μας; 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.