Συνεντευξεις

Στάικος: "Σύντομο ανέκδοτο" το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. (βίντεο)

Συνέντευξη του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Στάικου, στον arcadia 93.8.

Προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" ήταν τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, ο κ. Χρήστος Στάικος, που σχολίασε την μέχρι τώρα "απόδοση" της Κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της, αλλά και περιέγραψε ως "πολιτική εξαπάτηση" την μεταστροφή της Ν.Δ. σε μια σειρά από ζητήματα, όπως η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Βουλευτή Αρκαδίας και Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Κώστα Βλάση, λέγοντας πως "καλείται να εφαρμόσει μια συμφωνία την οποία χαρακτήριζε προδοτική!".

Σύμφωνα με τον κ. Στάικο, ο κόσμος μπορεί, πλέον, να συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα από τη Ν.Δ. στο παρόν και από τον ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν, δηλώνοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να προβεί σε μια "επανεκκίνηση", σ' εθνικό και τοπικό επίπεδο, προκειμένου να ξαναγίνει μια πολιτική δύναμη "ελπίδας".

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του κ. Στάικου στο Γιώργο Ηλιόπουλο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.