Συνεντευξεις

Πελοπόννησος: Φοιτητές ζητούν ν' ανοίξει κανονικά το Πανεπιστήμιο (video)

Συνέντευξη εκπροσώπου φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον arcadia 93.8, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Την αντίδραση μέρους των φοιτητών απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου Παιδείας και τα "κλειστά Πανεπιστήμια", μετέφερε ο Γιάννης Λαμπράκης, Πρόεδρος Φοιτητικου Συλλόγου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο και την εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω".

Μεταξύ άλλων, ο φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα του ΠΑ.ΠΕΛ., χαρακτήρισε "αντιφατικό" το σχεδιασμό του Υπουργείου, το οποίο άνοιξε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια αλλά δεν προχωρά στο άνοιγμα των Πανεπιστημίων, προκρίνοντας την "on line" διεξαγωγή των μαθημάτων- πλην περιπτώσεων που αυτό δεν μπορεί να συμβεί, όπως είναι τα μαθήματα εργαστηριακής φύσεως.

Mάλιστα, περιέγραψε και το "χτύπημα" στην τοπική οικονομία της Τρίπολης που θα επιφέρει η εξ αποστάσεως διεξαγωγή των μαθημάτων για πολλούς φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι δεν θα διαμένουν- γι' απροσδιόριστο χρονικό διάστημα- εντός Τρίπολης, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του εκπροσώπου των φοιτητών..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.