Συνεντευξεις

"Η Χρυσή Αυγή "πάτησε" επάνω στον πόνο των πολιτών" (ηχητ.)

O Νίκος Γιαννακόπουλος, στέλεχος της Ν.Δ. και πρώην υποψήφιος Βουλευτής, στον arcadia 93.8.

Την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, η εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" ήταν αφιερωμένη στην απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία η "Χρυσή Αυγή" χαρακτηρίστηκε "εγκληματική οργάνωση" και μια σειρά από στελέχη της αντιμετωπίζουν βαριές ποινές.

Ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., Νίκος Γιαννακόπουλος, σχολίασε τις εξελίξεις αυτές, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

Η "Χρυσή Αυγή" πάτησε επάνω στον πόνο και την ανασφάλεια των πολιτών. O Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αποδείξει πως στέκεται απέναντι σε κάθε λαϊκισμό, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ .  Η ελάφρυνση των ποινών που προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας ήταν, επί της ουσίας, αστοχία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός  (σ.σ. με την αναφορά του στο διάγγελμα της 8ης Οκτωβρίου 2020 περί μη ανοχής απέναντι στον ακραίο λόγο) αναφέρθηκε, γενικά, σε ακραίες συμπεριφορές. Πρέπει να προστατεύουμε την Δημοκρατία και να συμμετέχουμε όλοι σ' αυτό. Ο Αλέξης ο Τσίπρας δυστυχώς συμπορεύτηκε πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, επιπρόσθετα, ανέφερε πως μ' επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν αντίστοιχες  πρωτοβουλίες από την πλευρά της Κυβέρνησης στο επενδυτικό πεδίο- όπως αυτές που οδήγησαν στην πραγματοποίηση της επένδυσης από την εταιρεία "Microsoft" στην Ελλάδα- και για το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.