Συνεντευξεις

Τρίπολη: "Mάχονται" για την επιβίωσή τους οι έμποροι (ηχητ.)

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης στον arcadia 93.8, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Λίγες ώρες πριν την επιβολή του δεύτερου "αποκλεισμού" (lockdown) μεγάλου μέρους της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα λόγω πανδημίας, ο κ. Θέμης Ζούζουλας μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για τα προβλήματα αλλά και τις ελπίδες του κλάδου των εμπόρων στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις εξελίξεις, καθώς, όπως δηλώνει, πολλοί έμποροι ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τις συνέπειες του πρώτου "αποκλεισμού" της περασμένης Άνοιξης και βρίσκονται, τώρα, αντιμέτωποι με μια κατάσταση που απειλεί ευθέως την ίδια την "επιβίωσή" τους.

Παράλληλα, δήλωσε πως ελπίζει στο "άνοιγμα" της αγοράς τα Χριστούγεννα με καλούς όρους ενώ επεσήμανε πως, ειδικά κατά την τελευταία περίοδο εφαρμογής των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας με την καθολική χρήση μάσκας, κοινό και επαγγελματίες της Τρίπολης τήρησαν τα μέτρα.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ζούζουλα..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.