Συνεντευξεις

Τζιούμης: Σύντομα θ' αλλάξει όψη το κέντρο της Τρίπολης

Συνέντευξη του Δημάρχου Τρίπολης στον arcadia 93.8, Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020.

Ο Κώστας Τζιούμης μίλησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο για μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας, εστιάζοντας στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής ν' αλλάξει την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο και τον προγραμματισμό που οφείλει να διαθέτει οιαδήποτε Δημοτική διοίκηση για τις εορταστικές περιόδους- ακόμα κι όταν οι τελευταίες βρίσκονται υπό σοβαρή "αίρεση" λόγω των παρόντων, υγειονομικών συνθηκών.

Ο κ. Τζιούμης απάντησε, μεταξύ άλλων, και στις "ενστάσεις" από την πλευρά αντιπολιτευομένων δημοτικών παρατάξεων σχετικά με τη διαδικασία για την ανάπλαση της Πλατείας του Αγίου Βασιλείου.

Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε εκτενώς και στην πανδημία, τις συνέπειές της αλλά και τις ενέργειες που κάνει και θα κάνει ο Δήμος για να τις αμβλύνει.

Δείτε εδώ τι είπε ο κ. Τζιούμης για την ανάπλαση της κεντρικής Πλατείας της Τρίπολης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.