Συνεντευξεις

"Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν" (ηχητ.)

Συνέντευξη του μέλους και πρώην υποψηφίου Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννη Κατσίρη, στον arcadia 93.8

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020, προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς απέξω" ήταν ο κ. Ιωάννης Κατσίρης, μέλος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας και πρώην υποψήφιος Βουλευτής. Ο κ. Κατσίρης σχολίασε την διαχείρισης της πανδημίας από την πλευρά της Κυβέρνησης, απέδωσε δε την άσχημη επιδημιολογική εικόνα της χώρας κατά το "δεύτερο κύμα" της πανδημίας στην "χαλάρωση", την "κόπωση" των πολιτών που οδήγησε σε αυξημένη κινητικότητα αλλά και στην πιο "ήπια" εφαρμογή του αποκλεισμού, σε σχέση με την περασμένη Άνοιξη.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλος της Ν.Δ. έδωσε έμφαση στην ανάγκη εμβολιασμού μεγάλου μέρους του πληθυσμού.

Όσον αφορά την Οικονομία, ο κ. Κατσίρης υποστήριξε πως τα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που πλήττονται είναι επαρκή, ενώ ανέφερε πως η Ελληνική οικονομία είχε θετικό πρόσημο ανάπτυξης πριν την περίοδο της πανδημίας.

Επιπρόσθετα, έκανε ειδική αναφορά στην μεγάλη βελτίωση της εικόνας της χώρας σχετικά με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, σχετικά με την εκπαίδευση των νέων αλλά και την διοίκηση.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Κατσίρη εδώ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.