Συνεντευξεις

"Δεν ξέρουμε πόσες επιχειρήσεις θα επιβιώσουν" (ηχητ.)

Συνέντευξη του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνου Μαρινάκου στον arcadia 93.8

Tην Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, η εκπομπή "Έι εσείς απέξω" φιλοξένησε τον Κώστα Μαρινάκο, ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ελέω πανδημίας, στον τουριστικό τομέα σε Αρκαδία και Πελοπόννησο. 

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και των Ξενοδόχων της Αρκαδίας, ανέφερε τις μελλοντικές προοπτικές του χώρου- σύμφωνα και με τις "τάσεις" που θα επικρατήσουν στην αγορά- αλλά και το ποιες ενέργειες είναι απαραίτητες προκειμένου να επιβιώσει, κατά κύριο λόγο, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που υπάγεται στον τομέα του τουρισμού.

Είναι χαρακτηριστικό πως, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρινάκος προσδιόρισε ως "πενταετές" το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανακάμψει ο τουριστικός τομέας, εφόσον όμως, όπως τόνισε, υπάρξει ο κατάλληλος στρατηγικός σχεδιασμός και η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ κράτους και ιδιωτικού τομέα- μια συνθήκη που αυτή τη στιγμή δεν πληρούται σε ικανοποιητικό βαθμό, όπως είπε.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.