Συνεντευξεις

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στον arcadia 93.8 (ηχητ.)

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, στο Γιώργο Ηλιόπουλο.

Ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και προχώρησε σε δριμεία κριτική κατά της Κυβέρνησης, σε μια σειρά από ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε τα εξής:

Σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας, ο κ. Ηλιόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως, μετά το περασμένο Καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκειά του, η Κυβέρνηση δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας. Τόνισε δε πως δεν ελήφθη κανένα μέτρο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ τα σχολεία επαναλειτούργησαν με το μεγάλους αριθμούς μαθητών ανά τάξη, γεγονός που δεν συνέβη σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Επίσης, χαρακτήρισε ως "λάθος μέτρο" την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών από τις 18:00.

"Ομολογία" συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη από τον κ. Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, η συζήτηση στην Ελληνική Βουλή- Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021- σχετικά με την "ποιότητα του δημοσίου διαλόγου", ανέδειξε τις προσωπικές, πολιτικές ευθύνες του Έλληνα Πρωθυπουργού, σχετικά με την υπόθεση. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, ν' ασκήσει κριτική και για την "εγκληματική" πολιτική, όπως την χαρακτήρισε, της σημερινής Κυβέρνησης ως προς το ζήτημα της λειτουργίας των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας- μεταξύ των οποίων, συμπεριλαμβάνεται κι αυτό της Τρίπολης, όπου αναμένεται να μεταφερθεί ο κ. Λιγνάδης.

Ακούστε τι είπε ο κ. Ηλιόπουλος εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.