Συνεντευξεις

"Ο προγραμματισμός προσθέτει ελευθερία" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, Δημήτρης Μπερτζελέτος, όπου και έδωσε πολύτιμες διατροφικές συμβουλές σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Στις 16 Μάη ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, μια σκληρή -ψυχολογικά κυρίως- δοκιμασία για όλους τους υποψήφιους. Η προετοιμασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά την εξεταστέα ύλη. Αναφορικά, όμως, με τον οργανισμό των παιδιών μας, τι κάνουμε; Τον έχουμε προετοιμάσει κι αυτόν για τη δοκιμασία των εξετάσεων; 

 

"Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι κι ο κ. Μπερτζελέτος μας το επιβεβαιώνει. Πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για τον εγκέφαλο του εξεταζόμενου; Προσφέρει βοήθεια η κατανάλωση καφέ και ζάχαρης ή πρόκειται για... μύθο; Ποιος ο ρόλος του νερού και των φυσικών χυμών στη διατροφή του μαθητή και στην καλύτερη απόδοσή του στο διάβασμα και τις εξετάσεις; Οι υπερτροφές μπορούν, να βοηθήσουν; Τι ροφήματα θα ήταν προτιμότερο, να καταναλώνει ο νέος σε αυτήν ειδικά τη φάση της μελέτης; Εκτός από την ψυχολογική υποστήριξη και τον διατροφικό εμπλουτισμό, ποιο είναι το "κλειδί της επιτυχίας" για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων; Σε όλα τα ερωτήματα μας απάντησε ο Δημήτρης Μπερτζελέτος.

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.