Συνεντευξεις

"Τελευταία ευκαιρία το Ταμείο Ανάκαμψης" (ηχητ.)

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στον arcadia 938.

Mε αφορμή την "ψηφιακή περιοδεία" που θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κ. Φώφη Γεννηματά, στην Πελοπόννησο αυτή την εβδομάδα με κύριο αντικείμενο τις προτάσεις του κόμματος για την αξιοποίηση των χρημάτων του λεγόμενου "Ταμείου ανάκαμψης", ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ, Πάυλος Χρηστίδης μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Ο κ. Χρηστίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως στόχος του ταμείου ανάκαμψης θα πρέπει να είναι η ενίσχυση της μικρομεσαίας και μικρής επιχειρηματικότητας- που αποτελούν τη "ραχοκοκαλιά" της Ελληνικής Οικονομίας- και όχι μόνο συγκεκριμένων, μεγάλων επιχειρήσεων, όπως πράττει μέχρι τώρα η Κυβέρνηση.

Επιπρόσθετα, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. δήλωσε πως η Κυβέρνηση, υιοθετώντας πλήρως τις προτάσεις της λεγόμενης "Έπιτροπής Πισσαρίδη" και αποφεύγοντας το διάλογο με τους επιχειρηματικούς φορείς, υπονομεύει την "τελευταία ευκαιρία", όπως την χαρακτήρισε, για τη χώρα, προκειμένου ν' αλλάξει η "αρχιτεκτονική" της οικονομικής δραστηριότητας. 

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Χρηστίδης..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.