Συνεντευξεις

Βάμος στον "938": "Ας εστιάσουμε στην αγάπη!" (ηχητικό)

Στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο τραγουδιστής, Χρήστος Βάμος.

Ο Χρήστος Βάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία. Στην ηλικία των 15 ετών και κρυφά από τους γονείς του, έλαβε μέρος σ’ ένα μουσικό διαγωνισμό τηλεοπτικού σταθμού της Άρτας, στον οποίο βγήκε πρώτος.

Εκπροσώπησε πριν χρόνια την Ελλάδα στον αντίστοιχο διαγωνισμό "Eurovision" της Τουρκίας -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- και κατέκτησε την πρώτη θέση και ως ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στο Διαγωνισμό MEGA HIT με το τραγούδι "Always and forever", που κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τίτλο "Ό,τι κι’αν ζητήσεις" σε στίχους Νεκτάριου Τυράκη και μουσική Ευριπίδη Νικολαΐδη, που κυκλοφόρησε από την Sony BMG.

Επόμενη επιτυχία "Πιτσιρίκι" (2008) με την διασκευή (Baila El Chiki Chiki)της Eurovision. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο Τορόντο και το Ισραήλ.

Το 2020 κυκλοφορεί  την επιτυχία "Αυτή τη φορά" σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη από την Heaven Music, η οποία του χάρισε συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Έχει συνεργαστεί με: Νίκο Βέρτη, Πάολα, Τόλη Βοσκόπουλο, Άντζελα Δημητρίου, Αντύπα, Λευτέρη Πανταζή, Χρύσπα και άλλους. 

Ο Χρήστος Βάμος αποδέχθηκε την πρόταση να συμμετέχει στο Kenga Magjike, το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ Μουσικής στη γειτονική Αλβανία.

- Τι συνδέει τον Χρήστο Βάμο με τις χώρες των Βαλκανίων;

- Ποιες διαφορές εντοπίζει ο καλλιτέχνης στον τρόπο ζωής και έκφρασης του φιλόμουσου κοινού στις διάφορες χώρες, όπου κι έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις;

- Ποια μεγάλη ευκαιρία ζωής "απέρριψε", ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα;

- Πώς διαχειρίστηκε την περίοδο της καραντίνας και πώς "βλέπει" την επόμενη μέρα;

- Γιατί πιστεύει, ότι "με τη μουσική επικοινωνεί ο κόσμος";

- Στη ζυγαριά της ζωής βαραίνουν περισσότερο τα χρήματα ή η αγάπη;

 Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.