Συνεντευξεις

"Έχει δίκιο ο κ. Ορφανός- Δεν ανήκει στον Δ. Τρίπολης το θέατρο άλσους!" (ηχητικό)

Για την οργισμένη και δυσφημιστική για την Τρίπολη ανάρτηση του Νίκου Ορφανού μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου " Πάνω Στην Ώρα" η αντιδήμαρχος πολιτισμού δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου.

Στις 11 Ιουλίου και μετά την παρουσίαση στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου της θεατρικής παράστασης "Υλικό Καποδίστρας" ο πρωταγωνιστής του έργου και καλλιτεχνικός δ/ντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Νίκος Ορφανός, προχώρησε σε μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία εκθέτει τα κακώς κείμενα που αφορούν το εν λόγω θέατρο.

"Δεν ανήκει στον δήμο Τρίπολης το θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου. Ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης" διευκρίνισε η αντιδήμαρχος πολιτισμού δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, μιλώντας στον "Αρκαδία 938".

Η κα Καρούντζου παραδέχτηκε, πως τα προβλήματα στο συγκεκριμένο θέατρο υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, όμως η παρούσα δημοτική αρχή έχει ήδη προβεί σε βελτιωτικές κινήσεις και θα προσπαθήσει να προχωρήσει και σε άλλες. 

"Με τον Δικηγορικό Σύλλογο έχουμε πολύ καλή συνεργασία, αλλά το πρόβλημα είναι πολεοδομικό και δεν μπορούν να γίνουν πολλά..." τόνισε η αντιδήμαρχος πολιτισμού.

Τι απάντησε η κα Καρούντζου στο ερώτημα: "Λείπει η πρωτοβουλία ή λείπουν τα χρήματα;"

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.