Συνεντευξεις

"Δεν είναι άνθρωποι, όσοι ρίχνουν φόλες στα ζώα"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Κτηνίατρος Δρ. Κουμαρέλας Ιωάννης, όπου μοιράστηκε μαζί μας οδηγίες πρώτων βοηθειών για τα αδέσποτα, που δηλητηριάζονται με φόλες.

 

Με αφορμή δύο ακόμα δηλητηριάσεις σκύλων στην Τρίπολη το πρωί της Τρίτης (24/05), ο κύριος Κουμαρέλας μας εξήγησε, τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Από τα δύο αδέσποτα, που δηλητηριάστηκαν σήμερα και διακομίστηκαν σε κτηνιάτρους, το ένα δυστυχώς κατέληξε, ενώ το άλλο έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο και είναι υπό παρακολούθηση.

 

Δυστυχώς, αυτά δεν ήταν τα πρώτα περιστατικά, αλλά ευχόμαστε, να είναι τα τελευταία! Τι μπορούμε, όμως, να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε το δηλητηριασμένο ζώο, μέχρι να το μεταφέρουμε σε ένα κτηνιατρείο; Μπορεί, να διαφύγει από τον κίνδυνο; Πώς δηλητηριάζονται τα ζώα και πόσο εύκολο είναι για κάποιον, να προμηθευτεί τα υλικά του εγκλήματος; Σε αυτά και άλλα ερωτήματα απάντησε σήμερα ο κύριος Κουμαρέλας.

 

Ακούστε, όσα μας είπε! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.