Συνεντευξεις

Σώτηρα τον 93.8: "Προσοχή στις καλοκαιρινές κολπίτιδες"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, Σώτηρα Κωνσταντίνα, όπου μίλησε για τον καλοκαιρινό "εφιάλτη" των γυναικών, που ακούει στο όνομα: κολπίτιδα.

 

Εν όψει καλοκαιριού, ζέστης και θαλάσσιων μπάνιων συζητήσαμε με την κυρία Σώτηρα για τον κίνδυνο, που απειλεί τη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή και ακούει στο όνομα "κολπίτιδα".

 

Τι είναι η κολπίτιδα και πώς την αποκτούμε; Ποια είναι τα συμπτώματα, που θα οδηγήσουν τη γυναίκα στο γιατρό της; Γιατί είναι η ευαίσθητη περιοχή πιο επιρρεπής σε τέτοιες φλεγμονές τους καλοκαιρινούς μήνες; Μεταδίδεται η φλεγμονή στον ερωτικό σύντροφο της γυναίκας; Τι μέτρα πρέπει, να λαμβάνει η γυναίκα, ώστε να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες προσβολής της από οποιασδήποτε μορφής κολπίτιδα; Ποιοι οι μύθοι και ποια η πραγματικότητα σχετικά με τη χρήση του ταμπόν και την κολύμβηση σε περίοδο εμμήνου ρήσεως;

 

Ακούστε, όσα μας είπε η κ. Σώτηρα!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.