Συνεντευξεις

Μπάσης στον 93.8: " Όλα ξεκινούν από τη οικογένεια!"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης, με αφορμή την live εμφάνισή του την Παρασκευή (27/05) στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου".

 

Ο Δημήτρης Μπάσης επισκέπτεται ακόμα μία φορά την Τρίπολη, για μία live εμφάνιση στη μουσική σκηνή της πόλης "Η Φωλιά του ΚούΚου"! Ο μοναδικός ερμηνευτής έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό τραγούδι, τόσο με το ταλέντο του, όσο και με τη στάση του απέναντι στη ζωή και τα πράγματα.

 

Από τα πρώτα του βήματα στην ελληνική δισκογραφία, ο Δημήτρης Μπάσης είχε την τύχη, να πλαισιωθεί από συνεργάτες, που του στάθηκαν σαν φίλοι! Πόσο μεγάλο μάθημα ζωής πήρε από αυτούς τους ανθρώπους; Ποιες είναι οι αντιδράσεις του απόδημου ελληνισμού, που συναντά στις συναυλίες του εξωτερικού; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα, που τον ρωτούν; Πώς βλέπει ο Δημήτρης Μπάσης την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα; Από πού ξεκινούν όλα και τι χρειάζεται, να γίνει, ώστε να βγει η Ελλάδα από το τέλμα; Ποια τα δισκογραφικά σχέδια του Δημήτρη Μπάση και το καλοκαιρινό του πρόγραμμα; 

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.