Συνεντευξεις

Ο Θανάσης Λάλας και το...ανήμερο Θηρίο (ηχητ.)

Συνέντευξη του Θανάση Λάλα στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"- Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Με αφορμή την αυριανή παρουσίαση του βιβλίου του "Στέλιος Καζαντζίδης-Θηρίο Ανήμερο" στο Λεβίδι, ο πολυπράγμων Θανάσης Λάλας μίλησε στον arcadia 93.8 για τον ήρωα του βιβλίου, αλλά και για την ευτέλεια που φαίνεται να "κυριαρχεί" σήμερα, όσον αφορά την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Ο κ. Λάλας, μεταξύ άλλων, τόνισε πως καθώς η ζωή κάνει "κύκλους", σύντομα, το ίδιο το κοινωνικό σύνολο θ' αναδείξει τους νέους του "μύθους", ήτοι τους ανθρώπους εκείνους που θα δώσουν "χρώμα, ουσία και νόημα", μετασχηματίζοντας την γκρίζα και πεζή καθημερινότητα- όπως έκαναν μεγάλες μορφές της σύγχρονης, Ελληνικής πολιτιστικής δραστηριότητας, μεταξύ αυτών ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο προσφάτως εκλιπών Μίκης Θεοδωράκης.

Όσον αφορά την συνάντηση του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και την ίδια την φιλοσοφία που θα έπρεπε να διέπει μια συνέντευξη, ο κ. Λάλας επεσήμανε πως το ζητούμενο δεν είναι "ποιος συναντάει ποιόν", αλλά το τι λέγεται και καταγράφεται.

Συνεπώς, χωρίς περαιτέρω περιγραφή, σας αφήνουμε να δείτε εδώ-σε λίγο..- τι είπε ο Θανάσης Λάλας στο Γιώργο Ηλιόπουλο.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.