Συνεντευξεις

"Έτσι ξεκίνησαν όλα...": Το χορόδραμα για την Άλωση "έρχεται"...(ηχητ.)

Συνέντευξη της γνωστής χορογράφου και σκηνοθέτριας, Αρτέμιδος Ιγνατίου, στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"- Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Η κ. Άρτεμις Ιγνατίου έχει "ταυτίσει" το όνομά της με την χοροδραματική παράσταση που έχει λαμπρύνει, μέχρι τώρα 2 φορές, τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Ενόψει του τρίτου αντίστοιχου δρωμένου, που αναμένεται να παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, στην πλατεία του Άρεως, η διακεκριμένη καλλιτέχνης μίλησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο τόσο για το τι θα πρέπει να περιμένει το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση- "κάτι εντελώς διαφορετικό, πιο φρέσκο σε σχέση με τις δυο προηγούμενες παρουσιάσεις"- όσο και για τη σχέση που έχει αναπτύξει, πλέον, η ίδια με την πόλη της Τρίπολης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.