Συνεντευξεις

"Η καραντίνα κλείδωσε τον πολιτισμό στο ντουλάπι" (ηχητικό)

Στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο τραγουδιστής, Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης, ο πιο ερωτικός ερμηνευτής της γενιάς του, κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο "5", μία μπαλάντα στο παλιό γνώριμο ύφος του αγαπημένου καλλιτέχνη!

Πρόκειται, για ένα έντονο ερωτικό τραγούδι, το οποίο υπογράφουν ο Γιάννης Φρασέρης και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, σε μουσική και στίχους αντίστοιχα!

Το "5" οπτικοποιήθηκε υπό τη ματιά δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών, του μετρ της φωτογραφίας Γιώργο Μεστούση και του Κώστα Καραγιάννη!

"Δυστυχώς, η καραντίνα μας πήγε πολύ πίσω... Τον πολιτισμό τον κλείδωσε στο ντουλάπι. Αν λέγαμε, ότι η μουσική βρισκόταν σε έναν μεσαίωνα, τώρα (με την καραντίνα, τις απαγορεύσεις και τις δυσκολίες) έφαγε μία κλωτσιά και γύρισε στο σκοτάδι" τονίζει ο τραγουδιστής.

 

Ακούστε τι λέει για το "5", το προσωπικό σκοτάδι και φως του καθενός, την ανάγκη της ανθρώπινης ψυχής για πολιτισμό και για τα εμβόλια!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.