Συνεντευξεις

Φοιτητές στον 93.8: "Αίμα σημαίνει ζωή!"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Οικονομικών και Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου, όπου μίλησαν για τη σημασία της αιμοδοσίας και τη συμμετοχή τους στην 3η εθελοντική αιμοδοσία του "Άξιον Εστί".

 

Η Βασιλική, η Ζέτα, ο Ηλίας και ο Σάββας είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, που εδρεύει στην Τρίπολη. Γνωρίζουν τη σημασία τη εθελοντικής αιμοδοσίας και θα δώσουν το παρόν στην αυριανή εθελοντική αιμοδοσία του "Άξιον Εστί". Μαζί τους θα προσέλθουν κι άλλοι φοιτητές. Νέοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους. Εν προκειμένω, θα βοηθήσουν τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Κάποιοι από τους φοιτητές, που επισκέφθηκαν το στούντιο του "Αρκαδία 938", είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες, ενώ άλλοι θα γίνουν.

 

Πώς αντιλαμβάνονται τη συνήθεια της αιμοδοσίας οι φοιτητές; Ποιο είναι το μήνυμα, που στέλνουν οι νέοι στον κόσμο για την αιμοδοσία; Ποια τα οφέλη στην υγεία του ατόμου, μετά από μια αιμοδοσία; Θα έπρεπε να αποτελεί τμήμα της παιδείας και του πολιτισμού μας; Πώς βλέπουν την πόλη μας οι φοιτητές; Ποιες κινήσεις γίνονται και ποιες κωλυσιεργίες παρατηρούνται, αναφορικά με τη στέγαση των φοιτητών; Τι συνέβη στις φοιτητικές εκλογές φέτος; Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα μας απάντησαν οι 4 νέοι, που εκπροσώπησαν το σύνολο των φοιτητών.

 

Ακούστε, όσα μας είπαν!

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.