Συνεντευξεις

Σινάνης στον 93.8: "Τι δουλειά έχουν οι πρόσφυγες στην Τρίπολη;"

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σινάνης, δημοσιογράφος από τη Μυτιλήνη και το lesvosnews.gr, όπου μίλησε για τις αναταραχές μεταξύ μεταναστών και προσφύγων, αλλά εξέφρασε και τις υποψίες του για τον διαμοιρασμό των προσφύγων στην ελληνική επικράτεια και την Τρίπολη.

 

Για ακόμα μία φορά σημειώθηκε πυρκαγιά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Ο Γιάννης Σινάνης μας εξηγεί, τι φταίει και φτάνουν ως εκεί τα πράγματα. Πόσες εθνικότητες έχουν περάσει από το νησί λαθραία ή νόμιμα; Πόσοι είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, που παραμένουν αυτή τη στιγμή στο νησί; Ποια είναι η αντίδραση των κατοίκων; Υπάρχει αυτοδικία; Γιατί θέλησε η κυβέρνηση να φέρει στην Τρίπολη πρόσφυγες; Ποιες είναι οι υποψίες του Γιάννη Σινάνη σχετικά με αυτό;

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.