Συνεντευξεις

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στον arcadia 938 (ηχητ.)

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Συνέντευξη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννη Αγγελάκου, στον arcadia 93.8- Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ενόψει των εκλογών για το νέο διοικητικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου, ο νυν Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για να διατηρήσει τη θέση του, Γιάννης Αγγελάκος, παραχώρησε συνέντευξη στο Γιώργο Ηλιόπουλο, στο πλαίσιο της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω".

Ο κ. Αγγελάκος αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές αλλά και στην επόμενη "ημέρα" του δικηγορικού επαγγέλματος, το οποίο υπέστη "πλήγμα" εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Παράλληλα, ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρίπολης περιέγραψε τις ενέργειές του, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση της δικηγορικής δραστηριότητας, όσον αφορά το τοπικό επίπεδο, στην "ψηφιακή εποχή".

Ταυτόχρονα, αφού επεσήμανε πως, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, δίνεται λύση στο χρόνιο πρόβλημα αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης, δεν παρέλειψε να παρουσιάσει τα προβλήματα που ακόμη δεν έχουν αντιμετωπιστεί επαρκώς, παρά τις προσπάθειες του συλλόγου, όπως η καθυστέρηση στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων, η "προβληματική" στέγαση του διοικητικού εφετείου και η πιθανότητα απομάκρυνσής του από την Τρίπολη αλλά και η σχέση της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου με του δικηγορικούς συλλόγους, εν γένει.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.