Συνεντευξεις

"Ο κ. Ζαφειράκης είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος" (ηχητικό)

Στις κατηγορίες του προέδρου του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, κ. Ζαφειράκη, απάντησε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας, Λαγός Γιώργος.

"Εγώ δεν είμαι εναντίον των ζώων, αλλά δεν είμαι κι εναντίον των ανθρώπων. [...] Θέλω να είμαι εντάξει και με τους φιλόζωους και με τους υπόλοιπους πολίτες και να είναι και τα ζώα καλά" είπε ο κ. Λαγός.

Απαντώντας στις κατηγορίες, που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Ζαφειράκης, ο κ. Λαγός έκανε λόγο για "δημιουργική ασάφεια" εκ μέρους του προέδρου του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης και για "πολιτικά παιχνίδια", για να διευκρινίσει: "ο κ. Ζαφειράκης είναι πολύ επικίνδυνος και ως άνθρωπος και για τη θέση του προέδρου ενός τέτοιου συλλόγου. Ας μας πει τι δουλειά κάνει και πώς κερδίζει χρήματα!"

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας μίλησε για τις απευθείας αναθέσεις, τη ζώνη επανένταξης, την "επίθεση" που δέχτηκε υπάλληλος του δήμου Τρίπολης από τον κ. Ζαφειράκη και τα προβλήματα, που έχει ο νόμος για τα αδέσποτα.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.