Συνεντευξεις

Ο Κώστας Τζιούμης για όλους και για όλα στον arcadia 93.8 (video)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στο στούντιο του σταθμού για λογαριασμό της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω"- Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Για τη μέχρι τώρα θητεία του, την κριτική της αντιπολίτευσης, τα προβλήματα χρηματοδότησης που υφίσταται ο πρώτος βαθμός αυτοδιοίκησης, τον απολογισμό των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821 αλλά και τους στόχους του για το επόμενο διάστημα, μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης στο Γιώργο Ηλιόπουλο, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση του δύσκολου και ιδιάζοντος 2021.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τζιούμης ανακοίνωσε πως θα γίνουν "διορθωτικές κινήσεις", όσον αφορά τις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε πως πρέπει ν' αντιμετωπιστεί άμεσα, σε κυβερνητικό επίπεδο, ο ανορθολογικός τρόπος με τον οποίο κατανέμονται οι χρηματοδοτήσεις στο πλαίσιο του πρώτου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης- καθώς, προς ώρας, μοναδικό, ουσιαστικά, κριτήριο είναι το πληθυσμιακό.

Δεν παρέλειψε, φυσικά, ν' αναφερθεί στις δράσεις που βρίσκονται ήδη εν εξελίξει σε σχέση με την εορταστική περίοδο, προσκαλώντας όλους να επισκεφθούν το Δήμο Τρίπολης, τόσο τον αστικό χώρο όσο και τα χωριά.

"Αίσθηση" προκάλεσε δε το γεγονός πως ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε- προφανώς, υπονοώντας αντιπολιτευόμενες δημοτικές παρατάξει- πως για να κάνει κάποιος το "άσπρο μαύρο" χρειάζεται...ικανότητες!

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.