Συνεντευξεις

"Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη! Θέλω να νικήσω!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε η Τριπολιτσιώτισα υποψήφια του πανελλήνιου διαγωνισμού τραγουδιού Be A Music Star, Ελευθερία Τσαγκίρη! 

 

 

Είναι νέα, είναι γλυκύτατη, είναι αισιόδοξη, είναι προσγειωμένη, είναι μάχιμη, είναι απόφοιτος Λυκείου, είναι από την Τρίπολη και είναι υποψήφια στο ξενόγλωσσο ρεπερτόριο του πανελλήνιου διαγωνισμού τραγουδιού Be A Music Star. Η Ελευθερία έρχεται, να συμπληρώσει τη μακρά λίστα καλλιτεχνικών -μουσικών κυρίως- επιτυχιών της Τρίπολης.

 

Την Παρασκευή (10/06) και όταν θα εκπνέει η μέρα, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού, κατά την οποία θα επιλεγούν οι 5 πρώτοι υποψήφιοι του ελληνικού ρεπερτορίου και οι 5 πρώτοι του ξενόγλωσσου. Οι 10 -συνολικά- νικητές της πρώτης φάσης θα γνωριστούν με την κριτική επιτροπή (Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Γιώργος Αρσενάκος, Θέμης Γεωργαντάς και Γιώργος Λιάγκας) και μέσα από ένα μουσικό event θα αναδειχθούν οι 2 νικητές.

 

Δείτε ΕΔΩ την υποψηφιότητα της Ελευθερίας και πώς μπορείτε, να την ανεβάσετε στην τελική πεντάδα με ένα μόνο like!

 

Εμείς ψηφίσαμε, φυσικά, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Ακούστε, όσα μας είπε η Ελευθερία Τσαγκίρη!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.