Συνεντευξεις

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το σήμα κινδύνου που εκπέμπει το Παναρκαδικό νοσοκομείο μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Διαμάντω Σαραντοπούλου.

 

Δραματική είναι η κατάσταση στο Παναρκαδικό νοσοκομείο λόγω έλλειψης προσωπικού με τους εργαζόμενους, να ξεκαθαρίζουν πως έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους.

 

Το πρωί της Δευτέρας, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου προχώρησαν σε συμβολική διαμαρτυρία, ενόψει της απεργίας των υγειονομικών, την προσεχή Τετάρτη.

 

Η Πρόεδρος μίλησε στην εκπομπή Όλα Τώρα με την Τόνια Μεγρέμη για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι. "Δεν έχουμε ρεπό και άδειες. Το προσωπικό έχει εξαντληθεί. Αν δεν χρηματοδοτηθεί άμεσα το νοσοκομείο δεν θα μπορούν να αγοραστούν ούτε φάρμακα.  Υπάρχουν τμήματα που λειτουργούν με δανεικό προσωπικό από άλλα τμήματα. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα δυσκολεύει", ανέφερε μεταξύ άλλων.'

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Παναρκαδικό νοσοκομείο θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας την Τετάρτη (08/06) λόγω της 24ωρης απεργίας των υγειονομικών.

 

Περισσότερα στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.