Συνεντευξεις

"Παραμένουμε αισιόδοξοι και πλανόδιοι εραστές και καλλιτέχνες!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζής, διεθνής και βραβευμένος βιολονίστας, συνθέτης, ερμηνευτής και ηθοποιός!

 

 

Ο "Πλανόδιος Εραστής" είναι το καινούριο τραγούδι του Γιώργου Χατζή και κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, με την υπογραφή του ιδίου στη σύνθεση, στο στίχο, στην ερμηνεία και στο σενάριο του video clip, το οποίο σκηνοθετεί ο Δημήτρης Σταρόβας. Ένα τραγούδι, που θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει αλληγορικό το στίχο του, αφού... αλλιώς φαίνονται τα πρόσωπα και αλλιώς αποκαλύπτεται, πως είναι!

 

Ο Γιώργος Χατζής, όμως, υπογράφει και τη μουσική σύνθεση του ντοκιμαντέρ με τίτλο "MT. OLYMPUS, THE CREATION". Η πρώτη παγκόσμια προβολή του θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου Πιερίας και θα το παρουσιάσει η χρυσή Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά! Στα καλοκαιρινά του επαγγελματικά σχέδια περιλαμβάνεται μια περιοδεία στα ελληνικά νησιά με την μουσικοθεατρική παράσταση "Ο μεγιστάνας και οι κροίσοι", καθώς και μία αντίστοιχη με τους "Άγαμοι Θύται" σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

Για τους συντελεστές του video clip του "Πλανόδιου Εραστή", τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ "MT. OLYMPUS, THE CREATION", το μήνυμά του στη διεθνή κοινότητα και τα καλοκαιρινά του σχέδια και άλλα πολλά, μίλησε ο Γιώργος Χατζής.

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.