Συνεντευξεις

Αραχωβίτης: "Κακόγουστο ανέκδοτο" η αγροτική πολιτική της Ν.Δ. (ηχητ.)

Φωτογραφία: facebook/ Σταύρος Αραχωβίτης

Συνέντευξη του τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σταύρου Αραχωβίτη, στον arcadia 93.8

Περιοδεία στην Αρκαδία πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν Βουλευτής Λακωνίας, κ. Σταύρος Αραχωβίτης, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με την αφορμή αυτή, ο κ. Αραχωβίτης μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για την κατάσταση του πρωτογενούς τομέα στην Αρκαδία- αλλά και γενικότερα-, καταλογίζοντας αδιαφορία και αδικαιολόγητη αδράνεια εκ μέρους της σημερινής πολιτικής ηγεσίας. Μάλιστα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έκανε ειδική αναφορά στο έργο άρδευσης που πρόκειται να υλοποιηθεί στη λίμνη Τάκα, αλλά και στις αγροτικές αποζημιώσεις που δίνονται από τον ΕΛΓΑ.

Παράλληλα, υποστήριξε πως η Κυβέρνηση δεν δείχνει, εν γένει, κανένα ενδιαφέρον για τους αγρότες, ενώ ο σχεδιασμός που ανακοινώθηκε- σχετικά με την αλλαγή του μοντέλου παραγωγής προκειμένου να εξασφαλιστεί η "επισιτιστική ασφάλεια"- ακούγεται ως "κακόγουστο ανέκδοτο" στους Έλληνες αγρότες.

Aκούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.