Συνεντευξεις

"Τα παιδιά είναι πρωτόλεια για την τέχνη!" (ηχητικό)

Για το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6-8 Μαΐου στην Τρίπολη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο καλλιτεχνικός δ/ντής, Αντώνης Χανιώτης.

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τις Δυτικές Πινελιές θα πραγματοποιήσουν το 1ο  Πανελλήνιο Εφηβικό Φεστιβάλ Θεατρικού Μιούζικαλ στην Τρίπολη, από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022. 

Οι ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Εφηβική Ομάδα Μιούζικαλ Τρίπολης, θα παρουσιάσουν τα έργα τους στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο της Τρίπολης με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Χανιώτη.

"Η ιδέα γι' αυτήν τη δράση ανήκει στην κυρία Καρούντζου (αντιδήμαρχο πολιτισμού του δήμου Τρίπολης), η οποία μου έκανε την πρόταση κι εγώ με τη σειρά μου την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά! Πρόκειται για μία ιδέα, η οποία μπορεί να γίνει θεσμός στην Τρίπολη!" αποκαλύπτει ο κύριος Χανιώτης, ο οποίος είναι και ο συγγραφέας δύο εκ των παραστάσεων που θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ναυπλίου, Ξηροκαμπίου Λακωνίας και Καματερού, καθώς και η Εφηβική Ομάδα Τρίπολης, Λουτρακίου και Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπως βέβαια και οι "Δυτικές Πινελιές"!

 - Ποιες είναι οι "Δυτικές Πινελιές";

- Πώς και πότε συστάθηκε η Εφηβική Ομάδα Μιούζικαλ Τρίπολης;

- Πώς επετεύχθη η σύσταση της ομάδας Τρίπολης, η επιλογή του έργου (Το τελευταίο Κρίνο) ;

- Ποια η σχέση της ουκρανικής πραγματικότητας με το συγκεκριμένο φεστιβάλ;

- Γιατί μας λέει ο κύριος Χανιώτης ότι "τα παιδιά είναι πρωτόλεια για την τέχνη";

- Ποιο είναι το μήνυμα του κυρίου Χανιώτη για τα παιδιά και τη δύναμη της τέχνης;

Ακούστε όλη τη συνέντευξη και δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των παραστάσεων...

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.